Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkool op z地 Hongaars recept
Zuurkool op z地 Hongaars recept

Zuurkool op z地 Hongaars


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vlees in dobbelsteentjes snijden.
Olie verhitten in een grote pan en daarin de kleingesneden uitjes goudgeel bakken.
Daarna de pan van het vuur nemen en de paprikapoeder in de pan strooien en goed doorroeren.
De pan weer terug op het vuur zetten en het vlees bij de uien doen en bestrooien met zout en peper.
Ook de komijn, peper (heel laten) en de laurierblaadjes erbij doen.
Als het vlees half gaar is (na ongeveer 45 minuten) zuurkool op het vleesmengsel leggen en daarop wat water schenken tot het precies onder water staat.
De 2 bouillonblokjes oplossen in een beetje water en daar ook de eetlepel tomatenpuree in oplossen en ook dit in de pan schenken.
Als je van rijst houdt dan kun je er een kopje rijst overheen strooien en mee laten koken, maar dat is niet noodzakelijk.
Als het vlees helemaal gaar is, na totaal ongeveer 1ス uur pruttelen,
serveren:
Zuurkool is lekker met gekookte aardappelen op een bord scheppen en daarop een schep van het zuurkoolmengsel en daar bovenop nog een schep cr鑪e fraiche.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zuurkool op z地 hongaars recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven