Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkool met banaan en champignons recept
Zuurkool met banaan en champignons recept

Zuurkool met banaan en champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels gaar (voldoende voor een stamppot). Bak de spekjes uit, voeg genipperde ui, gesneden champinons en uitgeperste knoflook toe en bak mee. Voeg zuurkool toe en bak mee. Bak als laatste kort de in stukken gesneden banaan mee. Stamp de aardappelen met warme melk tot een smeuige puree. Roer het zuurkoolmengsel door de puree en dien op.

Serveersuggesties

Evt. kan er ook ananas en rozijnen worden toegevoegd.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuurkool met banaan en champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven