Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pikante andijviestamppot recept
Pikante andijviestamppot recept

Pikante andijviestamppot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de andijvie zeer fijn of koop gesneden andijvie.
Kook de aardappels tot ze goed gaar zijn en laat even doordampen.
Bak de spekjes en houd deze even apart.
Bak de bacon met de fijngesneden uien en tomaten, knoflook en Spaanse pepers.
Maak puree van de aardappels met de melk, de boter en wat nootsmuskaat.
Roer de andijvie en de spekjes hierdoor heen. Serveer met de bacon, uien en tomaat hier bovenop. Voeg zout en peper toe naar smaak.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pikante andijviestamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven