Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipkerrie met ananas en rijst recept
Kipkerrie met ananas en rijst recept

Kipkerrie met ananas en rijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat hierna nagaren met de deksel erop.
Snijd alle groenten en hak de knoflook fijn. Snijd de kip in dunne reepjes en bestrooi ze met zout en peper.

Bak de kip in een beetje olijfolie met een klontje boter mooi bruin en haal uit de pan. Bak in dezelfde pan de gesneden groenten tot ze beginnen te kleuren. Voeg dan de bloem en de kerrie toe, bak even mee en blus af met het ananassap en roer goed. Voeg het bouillonblokje toe, eventueel water en de kip.

Laat nog 10 minuten zachtjes koken. Voeg de ananasstukjes toe.
Breng op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipkerrie met ananas en rijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven