Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw met peultjes in de wok recept
Kabeljauw met peultjes in de wok recept

Kabeljauw met peultjes in de wok


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de suger snaps schoon en kook in 4 minuten beetgaar.
Snijd de vis in stukjes van ongeveer 3 cm en doe er peper/zout/citroensap op.
Verhit de olie in de wok en bak de uienpartjes tot ze goudgeel zijn.
Dan de stukjes vis ongeveer 2 minuten meebakken niet langer,anders gaan ze stuk bij het omdraaien.
Dan de chilisaus en ketjap toevoegen en als laatste de sugar snaps.
Even alles goed doorwarmen.

Serveersuggesties

Lekker met rijst en rauwkost.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauw met peultjes in de wok recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven