Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gamba's met asperges recept
Gamba's met asperges recept

Gamba's met asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


De houtachtige omderkanten van de asperges af snijden. Witte asperges schillen en alle asperges in schuine stukjes van 1 cm. snijden. Lente uitje schoonmaken en in stukjes snijden van 1 cm. De olie in een wok verhitten en de witte asperges en lente uitje bakken ca. 1 minuut, groene asperges toevoegen en nog ca. 4 minuten roerbakken. Garnalen toevoegen en even al omscheppend meebakken. Toevoegen, sojasaus, sherry en enkele lepels water en de asperges op een klein vuur beetgaar laten worden. Het vocht zal dan geheel verdampt zijn. Op smaak brengen met sesamolie, zout en peper. De amandelen erdoor roeren. Serveren met witte rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gamba's met asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven