Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijst met kerrie en gebakken banaan recept
Rijst met kerrie en gebakken banaan recept

Rijst met kerrie en gebakken banaan


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit 50 gam boter in een pan en roer hier de kerrie door.
Voeg de rijst toe en bak de rijst al roerende 3 minuten mee.
Voeg de bouillon, rozijnen en eventueel wat zout toe.
Breng het aan de kook.
Draai dan de hittebron laag, leg een deksel op de pan en laat de rijst in 20 minuten het vocht opnemen.
Verhit de rest van de boter in een andere koekenpan en bak de halve bananen hierin rondom lichtbruin.
Haal de bananen uit de pan en leg ze op de plakjes ham. Wikkel de ham er omheen en prik ze met cockailprikkers vast. Leg ze terug in de pan en bak ze nog eens 5 minuten rondom.
Gebruik 4 diepe borden en schep er de kerrierijst op. Leg op elk bord een met ham omwikkelde banaan.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rijst met kerrie en gebakken banaan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven