Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pilav recept
Pilav recept

Pilav


Ingrediënten


7

Bereidingswijze


Voorbereiding: Snijd de kipfilet in blokjes. Snijd de perziken in kleine stukjes (sap bewaren!) Bereiding: Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Bak de kipfilet met een scheutje olie tot alle stukjes wit/bruin zijn. Giet nu de hele fles ketchup over de kipfilet. Laat de ketchup even warm worden en roer er dan een flinke scheut ketjap door. De kleur van de saus moet duidelijk donkerder worden. Roer nu de suiker en een theelepel van elk van de kruiden door de saus. Ten slotte de perziken en een scheutje perziksap erdoor roeren en warm laten worden.

Allergenen Informatie

Voor dit pilav recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven