Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nasi Terong (gebakken rijst met gehakt, paprika en aubergine) recept
Nasi Terong (gebakken rijst met gehakt, paprika en aubergine) recept

Nasi Terong (gebakken rijst met gehakt, paprika en aubergine)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak de tomaten schoon en snij deze in dunne plakken.
Maak de aubergine schoon en snij deze in dunne plakken.
Maak de paprikaís schoon en snij deze in dunne reepjes.
Maak de ui schoon en snij deze in dunne ringen.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Verhit wat olie in de wok.
Bak in deze olie de trassi licht aan.
Voeg de ui en knoflook toe bak het geheel tot de ui glazig ziet.
Voeg dan de rest van de ingrediŽnten toe.
Schep het geheel goed door en bak het geheel goed gaar.
Blijf het geheel wel regelmatig omscheppen om aanbranden te voor komen.

Serveersuggesties

Serveer het gerecht warm met ei, atjar, zoute vis, kroepoek en sambal.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit nasi terong (gebakken rijst met gehakt, paprika en aubergine) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven