Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nasi Goreng Tongkol (gebakken rijst met groente en tonijn) recept
Nasi Goreng Tongkol (gebakken rijst met groente en tonijn) recept

Nasi Goreng Tongkol (gebakken rijst met groente en tonijn)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de kool schoon en snij deze in hele dunne reepjes.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Maak de prei schoon en snij deze in ringen.
Was de taugé en laat deze goed uitlekken.
Maak de blikken tonijn open en laat deze goed uitlekken.
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
Verhit in de wok de olie.
Bak de ui en knoflook licht aan tot deze begint te kleuren.
Voeg de djinten en de ketumbar toe en bak deze even mee.
Prei en kool toevoegen en beetgaar laten worden.
Voeg de tonijn toe.
Schep het geheel goed door tot een homogene massa.
Rijst en taugé erdoor scheppen en gerecht op hoog vuur nog een paar minuten goed door bakken.
Nasi op smaak brengen met ketjap, sambal en zout.

Allergenen Informatie

Voor dit nasi goreng tongkol (gebakken rijst met groente en tonijn) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Nasi Goreng Tongkol (gebakken rijst met groente en tonijn) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Terima kas si. Lekker
    PeterSpierenburg gaf dit recept op 18 november 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven