Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipfilet met champignons en banaan recept
Kipfilet met champignons en banaan recept

Kipfilet met champignons en banaan


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst gaar.
Verhit de boter in een braadpan en bak de kipreepjes rondom bruin. Voeg de groente toe en bak het 5 minuten mee.
Voeg naar smaak zout en peper toe.
Roer er dan de tomatenpuree, de slagroom en het gehakte korianderblad door.
Breng het aan de kook en stoof het gerecht met de deksel op de pan ongeveer 10 minuten.
Pel de banaan intussen en snijd hem in plakjes. Roer de banaan door het kipmengsel en warm het even mee.
Schep de rijst op twee borden, schep de kip er over en bestrooi met de pinda's.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipfilet met champignons en banaan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven