Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip paprika ragout met rijst recept
Kip paprika ragout met rijst recept

Kip paprika ragout met rijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de kip voor in de kippenbouillon, haal ze er uit en snij ze in blokjes. Maak een roux van de boter en de bloem en voeg 500 gram van de overgebleven kippen bouillon al roerend in gedeelten toe, als laatste op smaak maken met de paprika, zout en peper, roer dan de kip blokjes erdoor, voeg de room toe en laat de ragout nog even doorkoken totdat de bloem goed gaar is.
Wok de gesneden vulling voor de rijst beetgaar, kook intussen de rijst in de overgebleven bouillon rustig gaar, zet het vuur uit en laat ze ongeveer 20 minuten onder af en toe een keer omscheppen nagaren, doe de rijst bij de groenten in de wok en bak het samen op, serveer de rijst en de ragout samen met een gebakken eitje en bestrooi het met wat peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip paprika ragout met rijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven