Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerrie risotto met courgette recept
Kerrie risotto met courgette recept

Kerrie risotto met courgette


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Snijd de uien, paprika, bleekselderij, rode peper en courgette fijn.
Bak de helft van de uitjes aan in de olijfolie. Voeg 1 teentje knoflook toe en de halve theelepel kerriepoeder en laat even garen.
Voeg de rest van de fijngesneden groente toe en bak in 10 minuten gaar en zet apart.

Bak de rest van de uien aan en voeg het laatste teentje knoflook toe. Bak de risottorijst totdat deze witglazig is en voeg beetje bij beetje de kippenbouillon (het lekkerste is zelf gemaakte) toe. Blijf roeren!
Voeg na 10 minuten het groente prutje toe, wat verse peterselie en wat koriander. Blijf constant wat bouillon toevoegen totdat alles is opgenomen door de rijst. Dit duurt ongeveer 20 tot 25 minuten. Blijf proeven.

Bak tijdens het maken van de risotto de kipfilets mooi bruin. Op smaak maken met peper en zout.
Serveer de risotto met de kipfilet met wat verse koriander bovenop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kerrie risotto met courgette recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven