Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indiase rijst met spinazie en yoghurtsaus recept
Indiase rijst met spinazie en yoghurtsaus recept

Indiase rijst met spinazie en yoghurtsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereiding rijst:

Verhit de olie in een braadpan en fruit hierin de ui glazig.
Roer er dan de specerijen, de tomaat, de spinazie en het verkruimelde bouillonblokje door en de rijst.
Voeg 4 deciliter water toe (de rijst moet onder staan) en breng het aan de kook.
Laat het rijstgerecht in 25 minuten zachtjes gaar en droog koken.

Bereiding saus:
Meng de yoghurt met het citroensap, olie, koriander, peper, stukjes tomaat en geraspte komkommer. Breng de saus op smaak met peper en zout.

Serveer de rijst en de saus apart. Dit gerecht smaakt heerlijk bij lamsvlees.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indiase rijst met spinazie en yoghurtsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven