Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde rijst met kip-kerrie-ragout recept
Gevulde rijst met kip-kerrie-ragout recept

Gevulde rijst met kip-kerrie-ragout


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de kip met de groenten in het water met de bouillonblokjes beetgaar, haal de kip eruit en snij deze in blokjes, doe de groenten in een wok met een beetje olie, bewaar de bouillon! Kook de rijst rustig in 4 kopjes bouillon totdat alles is opgenomen, zet het vuur uit en laat ze 20 minuten nagaren met de deksel erop, tussen door een paar keer omscheppen, schep vervolgens de rijst op de groenten in de wok, roer de rijst met de groenten los en houd de rijst op laag vuur, met zo af en toe omscheppen lekker warm. Maak intussen een roux van de boter en de bloem en voeg 500 gram van de overgebleven bouillon al roerend in gedeelten toe, als laatste op smaak maken met de kerrie en zout en peper, roer dan de kipblokjes erdoor en laat de ragout nog even doorkoken. Serveren met wat verse peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde rijst met kip-kerrie-ragout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven