

Gevulde rijst met kip-kerrie-ragout
- Nederland
- Rijstgerechten
- 2 portie(s)
- 45 minuten
- keukenbakker
Ingrediënten
- VOOR DE BOUILLON:
- 1200 gram water
- 2,5 kippenbouillonblokjes
- 2 KOPJES GESNEDEN GROENTEN BESTAANDE UIT:
- prei
- geraspte wortel
- erwten
- boontjes
- paprika
- selderie
- VOOR DE RAGOUT:
- 3 eetlepels boter
- 2 eetlepels bloem
- 2 theelepels masala kerriepoeder
- 200 gram kipfilet
- zout
- peper
- 500 gram bouillon
- VOOR DE RIJST:
- 2 kopjes basmati rijst
- 4 kopjes bouillon
- peterselie
Bereidingswijze
Meer Recepten
- Rijst Kerrie Telor (met ei)4 porties
25 minuten
sacha - Kip- Herrie ( kerrie ) met rijst2 porties
1 uur
avdwijngaard - Rijst met ragout4 porties
3 uur
carla7
Allergenen Informatie
Voor dit gevulde rijst met kip-kerrie-ragout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Gevulde rijst met kip-kerrie-ragout