Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Volkorenspaghetti met gerookte zalm en rucola recept
Volkorenspaghetti met gerookte zalm en rucola recept

Volkorenspaghetti met gerookte zalm en rucola


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak bosui schoon en snijd het in schuine ringetjes. Snijd de zalm in stukjes. Pers de citroen uit. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan lichtbruin. Kook de spaghetti in ruim kokend water met zout. Verwarm de olie op laag vuur, voeg bosui toe. Giet de spaghetti af en schep er de olie met bosui, de zalm, het citroensap en de rucola door. Verwarm alles kort en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de spaghetti over de borden en bestrooi met pijnboompitten. Lekker met tomatensla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit volkorenspaghetti met gerookte zalm en rucola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven