Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met parmaham en spinazie recept
Tagliatelle met parmaham en spinazie recept

Tagliatelle met parmaham en spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
Snijd of scheur de parmaham in lange repen.
Bak de ham in een pan met antiaanbaklaag krokant.
Laat de ham uitlekken op een keukenpapier.
Smelt in dezelfde pan de helft van de boter en een eetlepel olijfolie.
Bak hierin de uitgeperste knoflook een minuutje op zacht vuur.
Voeg de spinazie in porties toe. Laat de groente omscheppend slinken.
Breng op smaak met zout en peper.
Giet de tagliatelle af, maar vang wat van het kookvocht op.
Doe de pasta met wat van het kookvocht terug in de pastapan. Schep de spinazie er door.
Schep de pasta nu over in twee (voorverwarmde) diepe borden. Leg er de knapperige repen parmaham op en maal er een royale laag peper over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met parmaham en spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven