Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met lamsfilet recept
Tagliatelle met lamsfilet recept

Tagliatelle met lamsfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet een pan water / bouillon klaar op het vuur om de pasta in te koken.

Maak 500 ml kippen bouillon klaar en kook hierin de wokgroenten.Bak intussen in een wok of braadpan, het spek met een beetje boter knapperig aan en leg dit apart in een ovenschaal. Bak de filet in hetzelfde vet rondom aan en leg dit bij het spek in de schaal en zet het gedurende 20 min in de oven van 180 graden.Terwijl nu de pasta wordt gekookt, gaan we de saus maken, gebruik hiervoor dezelfde pan met het braadvet van de spek en de filet, voeg hier de groenten uit de kippen bouillon aan toe met een eetlepel rode pesto, even doorroeren en in laten koken, maak de saus wat dunner naar wens met de overgebleven kippen bouillon eventueel naar smaak nog wat kruiden toevoegen, roer hier de pasta door, verdeel de pasta op de borden en maak het af met gesneden reepjes rode en groene paprika, het lamsfilet snijden in medaillons, en nog de reepjes spek.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met lamsfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven