Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met mosselen en tomatensaus recept
Spaghetti met mosselen en tomatensaus recept

Spaghetti met mosselen en tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de spaghetti gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Giet de spaghetti af.
Boen de mosselen schoon en leg ze in een pan, verwijder kapotte mosselen en mosselen die niet meer dicht gaan. Schenk de wijn er over en kook de mosselen tot alle schelpen open zijn.
Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de tomaten schoon en snij deze in stukjes.
Maak de peterselie schoon en hak deze zeer fijn.
Neem de mosselen uit de pan en verwijder eventueel de schelpen.
Verhit de olie in een pan en voeg de knoflook en uien toe en bak deze glazig.
Voeg de tomaten en het kookvocht van de mosselen toe en laat dit op hoog vuur inkoken tot een dikke saus ontstaat.
Voeg de mosselen toe en warm deze even mee.
Breng de saus op smaak met peper.
Schep de spaghetti op vier borden en verdeel de saus met mosselen erover.
Strooi de peterselie erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti met mosselen en tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven