Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti  la mama recept
Spaghetti  la mama recept

Spaghetti la mama


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter, voeg de bloem toe. 10 minuten laten garen, niet bruin laten worden. Afkoelen. Melk verwarmen en rustig toevoegen. Goed roeren zodat er geen klontjes inkomen. Tomatenpuree toevoegen.
Kipfilet in blokjes snijden en kruiden met cajun. Boter/olie in braadpan smelten en kipblokjes braden. Blokjes eruit halen en fijn malen in staafmixermaler. In de boter/olie van de kipfilet de ui fruiten. Ui toevoegen aan de saus, gemalen kipfilet erbij. Basilicum, peper en zout naar smaak toevoegen.
Intussen bloemkoolbladeren 2 minuten blancheren en afspoelen met koud water. Spaghetti volgens gebruiksvoorschriften koken en afgieten.
Op bord serveren: spaghetti, bloemkoolblad met saus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti la mama recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven