Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus recept
Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus recept

Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de kalfsoesters op kamertemperatuur komen.
Breng in een pan water aan de kook met wat zout.
Rooster de pijnboompitten in een droge pan goudbruin.
Wrijf de kalfsoesters in met peper en bak ze in een koekenpan met boter en olie in 5 minuten rondom goudbruin. Van binnen moeten ze rosť zijn.
Laat het vlees in aluminiumfolie enkele minuten rusten.
Roer de salie en de knoflook door het braadvet. Bak het 1 tot 2 minuutjes en roer er dan de balsamicoazijn door. Laat de azijn verdampen en voeg dan de marsala toe. Laat het op hoog vuur iets inkoken. Er moet een licht gebonden jus ontstaan.
Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet de ravioli af en schep ze door de jus.
Verdeel de ravioli over 2 (voorverwarmde) borden en bestrooi dit met de pijnboompitten. Leg de kalfoester ernaast.

Serveersuggesties

Serveer dit gerecht met een groene salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ravioli rossi met kalfsoester en saliejus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven