Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ravioli (bijna zelfgemaakt) met geitenkaas en basilicum recept
Ravioli (bijna zelfgemaakt) met geitenkaas en basilicum recept

Ravioli (bijna zelfgemaakt) met geitenkaas en basilicum


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Leg de helft van de lasagnevellen op een met bloem bestoven plank.
Hiervan ga je de ravioli maken.
De vulling:
Pureer alle ingrediŽnten voor de vulling met de mixer tot je een glad maar stevig mengsel hebt.
Verdeel de vulling met een lepel en een vork regelmatig over de deeglappen. Maak dus hoopjes met een theelepel, circa 3 cm van elkaar, zodat je later ertussendoor de pasta kunt snijden.
Leg nu de overgebleven vellen erover heen. Druk met je vingers goed op de randjes tussen de hoopjes en snijdt de ravioli in vierkantjes met een pastawieltje.
voor het serveren:
Smelt de boter in een pannetje en laat de salieblaadjes even in de boter trekken.
Kook de ravioli 3 minuten in gezouten kokend water.
Neem ze uit de pan met een schuimspaan en serveer ze meteen met de gesmolten boter en lekker veel geraspte kaas.

Serveersuggesties

Dit kan een voorgerecht zijn, omdat Italianen pasta altijd als een voorgerecht beschouwen. Maar het kan ook geserveerd worden als hoofdmaaltijd met een frisse salade en misschien ook met geroosterde paprika's als bijgerecht. Kan je in een pot kant en klaar kopen, of zelf roosteren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ravioli (bijna zelfgemaakt) met geitenkaas en basilicum recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven