Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Ragł alla Bolognese voor 4 personen


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verhit de olie en margarine in de pan.
Bak de ui met de wortel, bleekselderij, parmaham en knoflook al
omscheppend op laag vuur ca. 10 minuten.
Roer het gehakt erdoor en bak het omscheppend met een houten lepel. Giet de witte wijn erbij, roer de oregano en de laurier erdoor.
Doe de tomaat uit blik en de tomatenpuree erbij en breng het geheel aan de kook, breng de saus op smaak met de bouillontabletten en peper.
Laat de saus op laag vuur ca. 120 minuten (zonder deksel) pruttelen.
Kook intussen spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing gaar. (Al dente is het lekkerste).
Doe de uitgelekte spaghetti weer in de pan, doe er 1 eetlepel roomboter bij.
Verdeel de spaghetti over de borden en schep de saus erover.
Strooi er wat parmezaanse kaas naar smaak over.

Serveersuggesties

- De suiker is om de smak van de tomaten te neutraliseren. - Gebruik de bouillon van schenkel met been, als de saus dik wordt. - Als de spaghetti gaar is( al dente)..afgieten, terug in de pan met en klontje roomboter en een beetje bolognese saus, (dat gsat niet plakken) het restant op het bord doen met geraspte parmezaanse kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ragł alla bolognese voor 4 personen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven