Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pasta a la creme


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de kip gaar met peper en zout en knoflookkorrels. Bak in een andere pan de champignons en de shii take. Doe in een andere pan een beetje olie en leg daar blokje voor blokje de spinazie in tot het smelt (zorg ervoor dat het erg romig blijft en voeg eventueel als het te vast wordt wat kookroom toe). Voeg hierna naar smaak boursin toe (mag best veel zijn) en daarna de gebakken champignons en shii take. Dit is de saus (simpel en met weinig ingredienten te bereiden). Kook de pasta af en schep op het bord. Leg er daarna wat rucola bovenop. Schep dan de saus erboven op. Voeg om de pasta een knapperige bite te geven op het laatst wat bacon (gebakken spek kan ook) toe en leg dit erboven op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta a la creme recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven