Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni met paprika, champignons en rundergehakt recept
Macaroni met paprika, champignons en rundergehakt recept

Macaroni met paprika, champignons en rundergehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de paprika, champignons en de ui in middelgrote/kleine stukjes. Houd de groenten tijdelijk uit elkaar. Rul het gehakt, als het gaar is evt. het vet afgieten. Meng de ui met het gehakt en bak dit fruitig. Kook intussen de macaroni volgens de verpakking. Voeg de champignons toe aan het gehakt/ui mengsel en bak de champignons gaar. Intussen de paprika toevoegen aan het gehakt/ui/champignon mengsel. Roer dit goed door. Als de paprika wat zacht is geworden, de macaroni/spagetti mix toevoegen, met de aangegeven hoeveelheid water volgens de verpakking. Meng het goed door en voeg als laatste de tomatenpuree toe. Intussen is de macaroni zo goed als klaar. Meng de groente/vlees mix goed door en voeg beetje bij beetje de gare macaroni toe. Eventueel op smaak brengen met wat ketjap manis.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaroni met paprika, champignons en rundergehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven