Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lasagne met beenham, feta en wilde spinazie recept
Lasagne met beenham, feta en wilde spinazie recept

Lasagne met beenham, feta en wilde spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden celsius.
Vet de ovenschaal in met wat olie.
Maak de spinazie schoon en was deze.
Laat de spinazie goed uitlekken.
Snipper de sjalotjes en pers de knoflook uit.
Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en roerbak hierin de spinazie kort.
Laat de spinazie weer uitlekken.
Snijd de tomaten in blokjes en verwijder de harde kern.
Snijd de basilicum in reepjes en meng deze samen met de feta door de tomaatblokjes.
Maak op smaak met peper en zout.
Maak in de ovenschaal verschillende laagjes van het tomaatmengsel, de lasagnebladen, beenham en spinazie.
Begin en eindig met een laagje van het tomatenmengsel.
Zet de lasagne ongeveer 15 minuten in de oven

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lasagne met beenham, feta en wilde spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven