Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tonijncasserole recept
Tonijncasserole recept

Tonijncasserole


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de uien en champignons. Fruit de uien en doe daar de gesneden champignons bij. Kook de pasta. Verwarm de oven voor op 180˚C. Voeg bij de uien en champignons de blikjes tonijn, 100 gram kaas, peterselie, zout, peper, suiker, citroensap en het blik soep toe. Even laten doorkoken en dan het vuur uit doen, als het dan niet meer kookt de crème fraîche erbij doen. Als de pasta gaar is, deze afgieten en deze er ook doorheen doen, dit goed mengen. De ovenschaal invetten en alles daarin doen, en dan de rest van de kaas eroverheen strooien. Plaats dit in de oven tot het een bruin korstje heeft. (ongeveer 20 minuten) En daarna 10 minuten onder de grill!

Allergenen Informatie

Voor dit tonijncasserole recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven