Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ovenschotel spinazie en shoarma recept
Ovenschotel spinazie en shoarma recept

Ovenschotel spinazie en shoarma


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de spinazie tot deze geslonken is en hak deze.
Pers de knoflook.
Oven voorverwarmen op 200 graden celsius.
De ui snipperen.
Kook de aardappels en maak er met de melk een puree van.
Schep door de spinazie de helft van de kaas.
Voeg peper en zout naar smaak toe.
De ui en knoflook fruiten in hete olie.
Voeg de shoarmareepjes toe en zachtjes bakken tot het vlees mooi bruin is.
Voeg de tomatenpuree toe en laat deze even mee verwarmen.
Schep de spinazie in een ingevette ovenschaal.
Verdeel het vlees erover en dek het af met de aardappelpuree.
Strooi de rest van de kaas erover en zet de schaal 20 minuten in het midden van de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ovenschotel spinazie en shoarma recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ovenschotel spinazie en shoarma heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Jaccor,prima recept,wij hebben het het vanavond met veel plezier gegeten! Voor herhaling vatbaar. Groet Bloemen.
    Bloemen gaf dit recept op 17 april 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven