Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lintmacaroni met ham recept
Lintmacaroni met ham recept

Lintmacaroni met ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta bijna gaar, spoel af met koud water en laat het uitlekken.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Snij de ham in kleine blokjes.
Beboter de ovenschaal.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Smelt 2 eetlepels boter in de koekenpan en fruit de ui aan tot deze licht kleurt.
Voeg de ham toe en laat deze 2 minuten meebakken.
Schep het mengsel door de pasta en roer het geheel goed door elkaar.
Klop de eieren los met de zure room, zout en specerijen.
Doe de pasta in de schaal en schenk de eierenroom erover.
Bak de schotel 30 min. in het midden van de oven.
Verdeel de rest van de boter in klontjes over de pasta, dek het af met aluminiumolie en bak het geheel nogmaals 10 minuten.

Lekker hierbij is een salade van kropsla met tomaten en verse kruiden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lintmacaroni met ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven