Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde paprika met zalm, tomaat, uitjes en prei recept
Gevulde paprika met zalm, tomaat, uitjes en prei recept

Gevulde paprika met zalm, tomaat, uitjes en prei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de uien, prei en knoflook fijn.
De tomaten in fijn partjes snijden.
Een scheutje olijfolie verhitten en hierin de partjes ui en prei 3 minuten bakken.
De stukken tomaat en de knoflook toevoegen en even mee bakken.
Neem alles uit de wok, bak de zalm en voeg alles weer toe. Schep het geheel goed door.
De kerripoeder, de sambal en een snufje zout toevoegen en het mengsel 3 minuten zachtjes laten pruttelen.
Snijd van de paprika’s de bovenkant er af en hol de paprika uit. Pas op met de zaadjes. Vul de paprika met het mengsel tot deze goed vol zit. Dan het kapje er opdrukken en rechtop in de oven plaatsen voor ongeveer 50 minuten op 180 graden celsius.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde paprika met zalm, tomaat, uitjes en prei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven