Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde paprika met kaas, ei, tomaat, uitjes en paprika recept
Gevulde paprika met kaas, ei, tomaat, uitjes en paprika recept

Gevulde paprika met kaas, ei, tomaat, uitjes en paprika


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Snijd de uien, paprika en knoflook fijn.
Rasp de kaas.
De tomaten in fijn partjes snijden.
Een scheutje olijfolie verhitten en hierin de partjes ui en paprika 3 minuten bakken.
De stukken tomaat en de knoflook toevoegen en even mee bakken.
Neem alles uit de wok, bak de eieren rul en voeg alles weer toe. Schep het geheel goed door.
De dragon, de cayennepeper en een snufje zout toevoegen en het mengsel 5 minuten zachtjes laten pruttelen.
De laatst 2 minuten de kaas toevoegen
Snij paprikaís de boven kant er af en hol de paprika uit pas op met de zaadjes vul de paprika met de ei en kruiden tot deze goed vol zit dan het kapje er op drukken en recht op in de oven plaatsen ongeveer 50 minuten op 180 graden celsius.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde paprika met kaas, ei, tomaat, uitjes en paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gevulde paprika met kaas, ei, tomaat, uitjes en paprika heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Lekker recept, alhoewel de verhoudingen niet helemaal lijken te kloppen. Ik heb van alle ingrediŽnten de helft gebruikt en had vulling voor vier paprika's.
    Jan Riemersma gaf dit recept op 5 september 2015 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven