Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde paprika met gehakt, feta en rijst recept
Gevulde paprika met gehakt, feta en rijst recept

Gevulde paprika met gehakt, feta en rijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd ui en prei in kleine ringetjes.
Brokkel de feta fijn.
Kook de rijst bijna gaar als aangegeven op de verpakking.
Meng het gehakt, rijst, feta, ui, prei, eieren, knoflook, kerrie, paprikapoeder, zout en peper tot een homogene massa. Voeg als laatste lagos toe.
Snijd van de paprika’s de bovenkant er af en hol de paprika uit. Pas op met de zaadjes. Vul de paprika met gehakt en kruiden tot deze goed vol zit. Dan het kapje er op drukken en rechtop in de oven plaatsen in ongeveer 60 minuten op 200 graden celsius.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde paprika met gehakt, feta en rijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven