Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepofte aardappelen met zalm recept
Gepofte aardappelen met zalm recept

Gepofte aardappelen met zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180C.
Was de aardappelen schoon en wikkel ze in aluminiumfolie.
Leg ze 40 minuten in de oven, of tot ze goed gaar zijn.
Verwijder de folie en leg de aardappelen nog 10 minuten in de oven.
Snijd de aardappelen kruiselings in en druk ze wat open.
Vul ze met een eetlepel zure room en kruid met peper.
Leg er een plukje dille bovenop.
Spoel en snipper de lenteuitjes.
Kruid de zalm met peper en zout en bestrooi hem met bloem.
Bak hem in een mengsel van boter en olie.
Neem de vis uit de pan en houd hem warm in aluminiumfolie.
Blus de pan met de wijn en laat even inkoken.
Doe er de room en de lente-ui bij en laat inkoken tot de gewenste dikte.
Breng op smaak met peper en zout.
Serveer de gepofte aardappelen samen met de zalm en de saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gepofte aardappelen met zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven