Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bonenschotel calamares, kabeljauw en garnalen recept
Bonenschotel calamares, kabeljauw en garnalen recept

Bonenschotel calamares, kabeljauw en garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen tot 200 graden celsius.
Snijd de kabeljauw in stukjes, pel en snipper de ui. Pel de tomaat halveer hem en verwijder de pitjes en het nat. Snijd hem in stukjes.
Snijd de broccoli in roosjes en de dikke stelen in plakjes.
Olie verhitten en de ui zachtjes glazig bakken. Tomaat, bouillontablet, cayennepeper, suiker en créme fraîche toevoegen en roeren tot de tablet is opgelost.
Vis, inktvis en garnalen er door roeren. Bonen met nat toevoegen en goed vermengen. In een ovenschaal doen en bestrooien met de kaas.
In 20 minuten goudbruin en gaar laten worden.

Serveersuggesties

Heerlijk met stokbrood of pasta.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bonenschotel calamares, kabeljauw en garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven