Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boerenovenschotel recept
Boerenovenschotel recept

Boerenovenschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe het rundvlees in een grote ovenschaal.
Voeg witte wijn, cognac, olie, laurierbladen, knoflook, tijm en smaakmakers toe en roer alles goed om.
Schaal afdekken en op een koele plaats 12 uur laten marineren.
Voeg dan het doorregen gerookte spek, wortels, uien, tomaten, olijven en fijngesneden kruiden toe aan de inhoud van de ovenschaal en meng alles goed door elkaar.
Ongeveer 2,5 uur bakken in een voorverwarmde oven op 180 graden C.
Een of twee keer doorroeren.
Wat fijngesneden verse peterselie er overheen strooien en vervolgens opdienen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit boerenovenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven