Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk soja met bami recept
Biefstuk soja met bami recept

Biefstuk soja met bami


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de diversen groenten, en kook dit in de halve liter kippen bouillon halfgaar, schep dit uit de bouillon in een wok. Neem hiervan 250 ml bouillon en voeg er soja saus, peper, nootmuskaat en wat kruinagel aan toe, en zet dit terug voor de saus. Bak de biefstuk in wat boter vlot aan in een koekenpan en leg het terug in een ovenschaal en zet het in een oven van 150 graden om het vlees gedurende 12.5 minuten te laten rusten. Kook intussen de bami.
Gebruik de biefstuk pan om de saus te maken, bak het ui en de paprika glazig voeg de champignons en de knoflook toe, flamberen met whiskey en blus het naar gewenste smaak en dikte af met het bouillon mengsel en laat het gewenst nog even inkoken.
Giet de Bami af en spoel deze af met wat koud water en voeg het aan de wok groenten toe en warm het geheel weer op.
Snijd de biefstuk in repen van ongeveer een centimeter verdeel dit over 4 borden Bami erbij en schep wat saus over de biefstuk maak het geheel af met wat selderie en of peterselie. Serveer er ook een zuurtje bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk soja met bami recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven