Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bami Goreng Ajam Ha´ti (Mie met stevig gekruide kippenlever) recept
Bami Goreng Ajam Ha´ti (Mie met stevig gekruide kippenlever) recept

Bami Goreng Ajam Ha´ti (Mie met stevig gekruide kippenlever)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de kippenlevertjes schoon en snij deze in stukken.
Maak de paksoi schoon en snij deze in reepjes.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Maak de bosuitjes schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de gemberwortel schoon en rasp deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Snij de basso in plakjes.
Pel de garnalen.
Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op het pak gaar.
Kook de levertjes in water gaar.
Verhit de olie in de wok, fruit hier de knoflook, lombok ringetjes, gember rasp en bosuitjes licht aan.
Voeg de garnalen, kippenlevers en de bakso toe en bak totdat de garnalen van kleur veranderen.
Voeg de sauzen, water, peper en het zout toe en schep het geheel goed door elkaar.
Doe de eiermie en de paksoi er bij en roerbak het geheel tot de paksoi beetgaar is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bami goreng ajam ha´ti (mie met stevig gekruide kippenlever) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven