Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kolak Waloh (vegetarische soep) recept
Kolak Waloh (vegetarische soep) recept

Kolak Waloh (vegetarische soep)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwijder de pitten van de pompoen en snijd hem met schil in kleine partjes.
Schil de banaan en snijd deze in schuine stukjes van ongeveer 2 cm.
Maak een strik in de daon-pandan.
Doe de santen in een pan, voeg de gula djawa in kleine stukjes en de pandan toe en laat dit langzaam aan de kook komen.
Als de santen kookt, de pompoen en de banaan toevoegen.
Zout en gewone suiker toevoegen naar smaak tot een enigszins zoetige smaak.
Na een kwartier is de kolak waloh gereed en kan het warm of koud worden geserveerd worden.

Allergenen Informatie

Voor dit kolak waloh (vegetarische soep) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven