

Haaievinnensoep
Ingrediënten
- 1 liter kippenbouillon (zie mijn recept voor gevogeltefond)
- 4 eieren, waarvan enkel het eiwit gebruikt wordt
- 200 gram krabstukjes
- 200 gram gekookte mosselen
- 200 gram garnalen
- 250 gram gestoofde champignons
- een beetje bloem, gebroken in water
Bereidingswijze
Voeg de krab, mosselen, garnalen en champignons toe.
Zet de pan juist na het kookpunt naast het vuur.
Houd er een zeefje boven en giet daar het eiwit door.
Bind het geheel af met de bloemoplossing.
Allergenen Informatie
Voor dit haaievinnensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Recensies
Het recept Haaievinnensoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie
-
Haaienvinnensoep ziet er bij de Chinees heel anders uit met andere ingrediënten, dus wie heeft het juiste recept?Annemieke gaf dit recept op 24 oktober 2013 5 uit 5 sterren
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Haaievinnensoep