Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignons met ketjap recept
Champignons met ketjap recept

Champignons met ketjap


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilet in kleine reepjes.
Zet in een grote pan de bouillon op.
Zodra de bouillon kookt, voeg de kipfiletreepjes toe en laat het geheel even koken zodat de kip gaar wordt.
Zet het vuur daarna laag.
Maak ondertussen de champignons schoon en snijd ze in vieren (als ze heel groot zijn nog wat kleiner).
Maak de prei schoon en snijd ze in stukken van ca. 4 cm.
Snijd deze stukken daarna in fijne reepjes.
Voeg de champignons en de prei toe aan de bouillon.
Voeg een flinke scheut ketjap toe en roer het geheel even door.
Zet het vuur laag en laat alles even rustig doorkoken.
Proef de bouillon en voeg eventueel nog wat ketjap toe.
Als de champignons en de prei gaar/zacht zijn, voeg dan de taugé toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit champignons met ketjap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven