Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bruine bonensoep recept
Bruine bonensoep recept

Bruine bonensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de verse worst in stukken van 2 cm dik.
Bak de worst samen met de spekjes in de boter in een grote braadpan (niet te hoog vuur).
Doe alle ingredienten, behalve de appel, erbij en laat het geheel 60 minuten zachtjes pruttelen met de deksel half op de pan.
Af en toe doorroeren.
Voeg, als de soep te dik is geworden, eventueel wat water bij.
Voeg, vlak voor het serveren, de appelblokjes toe zodat ze lekker knapperig blijven.
Serveer met stokbrood en boter.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bruine bonensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven