Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bouillon met zalmballetjes en champignons recept
Bouillon met zalmballetjes en champignons recept

Bouillon met zalmballetjes en champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de zalmfilet in zeer kleine stukjes.
Meng door dit visgehakt 2 eieren, de fijngehakte basilicum, bloem en zout en peper.
Mocht het gehakt nog te nat zijn, voeg dan wat extra bloem toe.
Vorm er met natgemaakte handen soepballen van.
Snijd de schoongeborstelde champignons in plakjes.
Snijd de schoongemaakte bosuitjes, inclusief het mooie groene gedeelte, in dunne ringen.
Smelt boter in een soeppan en bak hierin de champignonplakjes knapperig en lichtbruin.
Voeg de bouillon toe en breng deze aan de kook.
Schep de visballetjes in de bouillon en kook ze in circa 5 minuten gaar.
Breng de soep op smaak met citroensap.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bouillon met zalmballetjes en champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven