Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Binte Biluhuta (soep met mais, garnalen en kokos) recept
Binte Biluhuta (soep met mais, garnalen en kokos) recept

Binte Biluhuta (soep met mais, garnalen en kokos)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de tomaten in partjes en de lente-uitjes in fijne reepjes.
Wrijf de sjalotten en de lomboks fijn tot een pasta.
Bestrooi de garnalen met de peper en het zout en laat dit 10 minuten intrekken.
Verhit in een wok het water en voeg daar het zout, de suiker, de tomaat en de mais toe en laat dit 3 minuten zachtjes stoven.
Vervolgens de boemboe toevoegen en al roerend de kokos toevoegen en laat het geheel 10 minuten zachtjes sudderen.
Dan de ketjap, de garnalen en het limoensap toevoegen en bestrooi het geheel met de lente-uitjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit binte biluhuta (soep met mais, garnalen en kokos) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven