Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Binte Bilo Huta (soep met mais en tonijn) recept
Binte Bilo Huta (soep met mais en tonijn) recept

Binte Bilo Huta (soep met mais en tonijn)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sjalotten schoon en snipper deze fijn.
Maak de tomaten schoon en snijd deze in stukken.
Maak de kunyit schoon en maal deze fijn.
Verwijder de zaden en zaadlijsten uit de lomboks en snijd deze in stukjes.
Maak de lente uitjes schoon en snijd deze in kleine ringetjes.
Snijd de tonijn in blokjes.
Hak de koriander grof.
Verhit in wok de olie en fruit hierin de sjalotten voor 5 minuten.
Voeg dan de mais en de bouillon toe en laat het zachtjes voor 5 minuten sudderen.
Voeg dan de lombok, de tomaten, de tonijn en de lente-ui toe en laat dit zachtjes nog 5 minuten sudderen.
Vervolgens de koriander, de kunyit en de tauge toevoegen en nog 1 minuut laten sudderen en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit binte bilo huta (soep met mais en tonijn) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven