Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Basilicumsoep met kerrieroom en zalm recept
Basilicumsoep met kerrieroom en zalm recept

Basilicumsoep met kerrieroom en zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de basilicum met de olie, de pijnboompitten en wat zout in de keukenmachine. Zet het apparaat eventjes in de middelste stand aan.
Doe er de Parmezaan en de pecorino bij en zet de keukenmachine opnieuw even aan tot het een egale pesto is

Basilicumsoep:
Snijd de lenteuitjes in ringetjes.
Schil de aardappelen in blokjes.
Verhit de olijfolie in de pan en fruit hierin de lente-uitjes en de aardappelblokjes 2 minuten.
Giet de kippenbouillon erbij en kook zachtjes 10 minuten.
Voeg de fijngehakte basilicum en zelfgemaakte pesto toe en laat nog even zachtjes meekoken.
Pureer alles tot een licht gebonden soep.
Snijd de gerookte zalm in kleine smalle reepjes.
Klop vlak voor het uitserveren de crème fraîche met de currypasta tot een homogene massa.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit basilicumsoep met kerrieroom en zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven