Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlofsalade met aardappel, appel, kip en peterselie recept
Witlofsalade met aardappel, appel, kip en peterselie recept

Witlofsalade met aardappel, appel, kip en peterselie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer een dressing van de azijn, mosterd, olie, zout, peper, kerrie, suiker en de kruiden. Snijd de aardappels in plakjes en kook ze in ongeveer 10 minuten gaar. Giet ze af en besprenkel ze meteen met de helft van de dressing en laat ze afkoelen. Besprenkel de appelpartjes met citroensap. Meng de aardappels voorzichtig met de appel, witlof en kipreepjes. Druppel de rest van de dressing erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witlofsalade met aardappel, appel, kip en peterselie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven