Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade met kalkoen, sinaasappel en waterkers recept
Salade met kalkoen, sinaasappel en waterkers recept

Salade met kalkoen, sinaasappel en waterkers


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Maak een marinade van de rasp en het sap van een sinaasappel, honing en mosterd. Leg de kalkoenreepjes hierin minstens een half uur te marineren.

Verhit in een wok wat olie en roerbak de kalkoenreepjes op een hoog vuur in 4 tot 5 minuten gaar en kleverig. Voeg de bosui toe en haal de pan van het vuur. Schep het nog eens om.

Verdeel de waterkers, de parten sinaasappel en de tomaten over 4 borden. Schep de kalkoen er op. Schep er wat jus uit de pan over. Serveer onmiddelijk.

Serveersuggesties

Lekker bij de lunch met een geroosterde snee (wit)brood met boter.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salade met kalkoen, sinaasappel en waterkers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven