Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Koude-bonenschotel recept
Koude-bonenschotel recept

Koude-bonenschotel


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bereiding van de dressing: Azijn en suiker in een hoge jampot doen, deze oplossen. Daarna de andere ingrediŽnten toevoegen, deksel erop en deze flink schudden tot een mooie saus ontstaat. Bereiding van de bonen: Alle bonen en maÔs in een vergiet doen, afspoelen en uit laten lekken. Uien in fijne ringen of in kleine stukjes snijden. Appel schillen en in stukjes snijden en deze samen met de bonen in een mengschaal doen. Direct hierover de saus uitschenken en mengen (ivm bruinkleuren van de appels). Dit na een kwartier herhalen en het liefst enkele uren in laten trekken (in de koelkast). Koud serveren. Smakelijk eten!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit koude-bonenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven