Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige taart met asperges recept
Hartige taart met asperges recept

Hartige taart met asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bouillonblokje in 1 liter water aan de kook brengen.
Asperges schillen en 10 minuten in de bouillon laten koken.
Van de plakjes bladerdeeg een bodem vormen in een bakblik met opstaande rand.
De bodem insmeren met twee eetlepels kruidenkaas.
De casselerrib in stukken snijden en verdelen over de kruidenkaas.
Hierop de asperges schikken.
De asperges licht bestrooien met de kruiden paprika, kerrie, peper en zout.
De crème fraiche vermengen met 1 eetlepel kruidenkaas en deze in het midden over de asperges uitscheppen.
Olie over de taart sprenkelen en gedurende 30 minuten afbakken in een voorverwarmde oven van 225°C.

Serveersuggesties

De bodem van de taart lukt het beste wanneer je een ijzeren bakblik gebruikt. In een stenen vorm blijft de bodem te zacht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige taart met asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven