Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkool met spek en beenham recept
Zuurkool met spek en beenham recept

Zuurkool met spek en beenham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm in een pan met de olijfolie en fruit de ui en het knoflook. Voeg de helft van de zuurkool toe.
Plaats het buideltje kruiden, het gerookte spek en het hammetje op de zuurkool.
Giet de wijn en het water over de zuurkool.
Voeg peper en een klein snufje zout toe.
Sluit af.
Laat 60 minuten zachtjes doorkoken.

Voeg de casselerrib en de worsten toe.
Laat 5 minuten verder garen.

Verwijder het vlees en de worsten.
Snijd het vlees in plakken.
Schik het vlees en de worsten rond de zuurkool.
Garneer met schijfjes appel en een takje tijm.
Serveren met aardappels.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zuurkool met spek en beenham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven